KAPO Wellbeing

Scapi de depresie cu Kangoo Jumps?

Kinga Sebestyen face studiu detaliat alături de medici!

Pandemia de coronavirus a schimbat radical vieţile tuturor oamenilor, din ce în ce mai mulţi dintre aceştia confruntându-se cu stres accentuat, anxietate şi depresie. Starea lor psihică este afectată de nesiguranţa zilei de mâine, de teama de îmbolnăvire, de problemele financiare şi legate de locul de muncă, dar şi de avalanşa de informaţii alarmante şi discuţii contradictorii de pe reţelele de socializare.

Sportul este considerat una din activităţile care aduce beneficii atât siluetei şi metabolismului, cât şi stării psihice. Pentru prima dată se va realiza un studiu amănunţit în România ce îşi propune să analizeze comportamentul şi evoluţia stării mentale a celor care fac, timp de 6 luni, sport.

Kinga Sebestyen şi echipa KAPO împreună cu noul membru al echipei, Dr.Sofia Laza – psiholog, da startul noului studiu exclusiv ONLINE cu ajutorul căruia vor dovedi schimbările produse de Kangoo Jumps, nu doar cele fizice dar şi cele psihice.

Participanţii vor sustine, timp de 6 luni, antrenamente Kangoo Jumps coordonate de Kinga Sebestyen şi vor fi monitorizaţi de către medicii Dr. Alin Iova, Dr. Dorina Maria Farcas (Pusa), Dr. Olivia Ligia Burta, Dr. Sofia Laza.

In noul studiu sunt bineveniţi toate persoanele între 18-70 de ani, chiar daca încă nu au încercat niciodată ghetele rebound, care au multe beneficii deja dovedite, şi la care se va adauga încă unul: starea de bine.

Studiul KAPO WELLBEING va dura timp de 6 luni, incepand din data de 1 septembrie, iar costurile vor fi in felul următor:

LUNA 1:

– 70 lei – antrenamente (3/săptămână)

– 70 lei – consultaţie online cu Alin

– 70 lei – consultaţie online cu Puşa

– 40 lei – şedinţa de 20 min. cu Sofia

LUNA 2:

– 70 lei – antrenamente (3/săptămână)

LUNA 3:

– 70 lei – antrenamente (3/săptămână)

– 40 lei – şedinţa de 20 min. cu Sofia

LUNA 4:

– 70 lei – antrenamente (3/săptămână)

LUNA 5:

– 70 lei – antrenamente (3/săptămână)

LUNA 6:

– 70 lei – antrenament (3/săptămână)

– 70 lei – consultaţie online cu Alin

– 70 lei – consultaţie online cu Puşa

– 40 lei – şedinţa de 20 min. cu Sofia

Achiziţionare ghete pe www.kangooclub.ro

(posibilitate de a achiziţiona ghetele in 3 rate cu avans 50%)

Pentru înscriere completaţi formularul aici

Va aşteptăm in noua FAMILIE KAPO WELLBEING

“Anul trecut am derulat studiul KAPO – Sănătate pe Ghete, în dorinţa de a ajuta zeci de persoane să amelioreze diverse probleme de sănătate, de la diabet, obezitate, până la probleme cu coloana sau articulaţiile, făcând Kangoo Jumps. Am avut rezultate spectaculoase pe care le-am detaliat în primul studiu de acest tip. Anul acesta vrem să avem o nouă abordare. Alături de echipa de medici KAPO, Olivia Burtă, Alin Iova şi Puşa Dorina Fărcaş, şi de un medic psiholog, vom analiza cum influenţează sportul, în speţă Kangoo Jumps, starea psihică a celor care îl urmează. Vom ţine trei ore de Kangoo Jumps pe săptămână, exclusiv online, pentru ca oricine, din orice colţ al lumii, să aibă acces, plus cât o şedinţă psihologică de grup pe săptămână. La finalul celor şase luni vom colecta informaţiile despre evoluţia stării psihice a participanţilor şi le vom include în analiza acestui studiu. Traversăm o perioadă de grele încercări pentru fiecare dintre noi. Suntem stresaţi, anxioşi, deprimaţi, nesiguri de ce ne rezervă ziua de mâine, ne este teamă, suntem revoltaţi. Toate aceste stări se revarsă asupra sănătăţii noastre fizice şi psihice. Cei care fac sport, în speţă Kangoo Jumps, ne-au scris dintotdeauna cât de bine le face această activitate, sunt mai plini de viaţă, mai optimişti, au mai mult randament la serviciu. Astfel că am decis să analizăm în profunzime acest impact şi să includem informaţiile obţinute în studiul KAPO Wellbeing. Înscrierile se pot face la kapo@kingasebestyen.com”, declară Kinga Sebestyen, CEO Kangoo Club România şi distribuitor exclusiv Kangoo Jumps în opt ţări europene.

Anul trecut, Kinga a lansat primul studiu KAPO – Sănătate pe ghete, în urma căruia 80 de persoane din Oradea şi-au îmbunătăţit considerabil starea de sănătate prin exerciţii de tip Kangoo Jumps monitorizate de medici.

„Primul studiu KAPO, derulat timp de şase luni în Oradea, oraşul în care m-am mutat şi pe care îl iubesc, a avut parte de un succes peste aşteptări. Avem cazuri spectaculoase de oameni care şi-au îmbunătăţit starea de sănătate, au scăpat de probleme cu coloana, au slăbit, corpul mai tonifiat, chiar sunt mai înalte cu 1-2 centimetri după ce au reuşit să îşi corecteze postura prin exerciţii Kangoo Jumps. În plus, au întinerit din punct de vedere metabolic chiar şi cu 21 de ani. În studiu am urmărit mai mult de 50 de parametri antopometrici şi de compoziţie corporală. Alături de echipa de medici KAPO, Alin Iova, Olivia Ligia Burtă, Dorina Maria Fărcaş, dăm acum startul înscrierilor pentru cel de-al doilea modul. Se pot înscrie persoane sănătoase, care vor să descopere ce înseamnă Kangoo Jumps ori să slăbească, persoane cu diverse afecţiuni medicale, precum şi copii cu dizabilităţi, care se confruntă cu diabet, autism sau sindrom Down. Ne dorim să dovedim cum Kangoo Jumps poate îmbunătăţi starea de sănătate şi cum oferă, în general, o stare de bine tuturor, care îi va face mai bucuroşi de viaţă şi mai energici. Înscrierile au început deja pe site-ul meu,  www.kangooclub.ro. Acolo am inclus toate detaliile despre ce presupun înscrierile şi lunile de antrenament din următoarea perioadă”, declară Kinga Sebestyen.

Kangoo Jumps este unul din cele mai iubite sporturi de pretutindeni. S-a dovedit faptul că antrenamentele pe ghete de tip rebound ajută la recuperare medicală, la îmbunătăţirea stării de sănătate, la corectarea posturii, la slăbit, tonifiere musculară. Rezultatele amănunţite ale studiului KAPO – Sănătate pe ghete vor fi publicate într-o carte pe care Kinga Sebestyen, alături de echipa de medici, o va lansa în curând.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s