Testimoniale

Julie Mayaya și Fat Burning by Kinga!

Pe Julie o știm de la emisiunea Vocea României. Talentul, munca, sfaturile antrenorului său, Horia Brenciu și simpatia publicului, i-au adus trofeul Vocea Romaniei, sezonul doi. Și pentru că îi plac provocările, Julie ne-a acceptat propunerea și s-a alăturat echipei Fat Burning by Kinga! Timp de 3 luni, va urma același program de antrenamente Kangoo Jumps, aceleași sfaturi de alimentație și nutriție ca și restul participanților, după metoda special dezvoltată de Kinga Sebestyen.

Și cum cu toții o știm o învingătoare, pregătiți-vă de rezultate! V-am ruga să nu fiți surprinși însă ne-am obișnuit deja ca Julie să ne surpindă!

UPDATE:

Julie Mayaya are rezultate spectaculoase cu Fat Burning by Kinga!

În doar o luna de când aplică metoda de slăbit propusă de Kinga, Julie a slăbit 10 kilograme! Arată și se simte minunat iar schimbările sunt vizibile! Avem și dovada:

before-after-Julie1


Mihai Mihaela – câștigătoare etapa I. Fat Burning by Kinga


mihaela_landingVă mulțumesc mult pent
ru felicitări și interesul acordat pe durata  Fat Burning by Kinga etapa I, în urma căruia am fost desemnată câștigatoare, slăbind primele mele 30 de kg.

Programul mi s-a părut unul foarte reușit deoarece, fiind la nivel național, și motivația a fost de 2× mai mare decât dacă mă apucam eu de dietă și sport după capul meu și nu rezolvam nimic. Am avut o antrenoare extraordinară, pe  Laura Antoniac, care m-a ambiționat să îmi duc la capăt obiectivul și să nu cedez. Acum KANGOO JUMPS este sportul PE CARE ÎL ADOR!! Fac de cel puțin 3-4 ori pe săptămână, în funcție de timp.

Dacă ar începe o nouă etapă aș mai participa deși, pe lângă cele 30 de kg slăbite cu ajutorul acestei metode, am mai slăbit după terminarea programului  încă 24 kg, de la sfârșitul lunii martie, anul trecut și până în luna iulie. Acum mă mențin la aceeași greutate deoarece fac foarte mult kangoo și aerobic. Este sportul care m-a marcat, schimbându-mi stilul de viață și la care nu voi renunța niciodată. Aș mai participa cu mare drag la Fat Burning by Kinga dar nu cred că mai am ce slabi :)) mă simt foarte bine așa!


Jabri Silvia – Instructor International KJ

Buna,

Metoda Fat Burning by Kinga a avut un impact deosebit de puternic asupra tuturor clientelor mele. Atunci am lansat in Timisoara la “Fitness Art” by Silvia Jabri si clasa de Kangoo Fat Burning by Kinga Sebestyen , clasa care se bucura de mult success si in prezent. Am pornit cu 3 participante, dintre care 2 au ramas insarcinate in scurt timp. Cea ramasa, cu care am castigat locul 5 pe tara, Bozso Margit, a slabit 12 kg!
Pe langa slabit, tot organismul se regenereaza, fetele au mai multa energie, pofta de viata..sunt optimiste si vesele. Margit a fost foarte incantata de metoda Fat Burning by Kinga, foarte mandra ca a reusit sa slabeasca si abia asteapata sa revina la sala dupa nastere.

Multumiri pentru Kinga Sebestyen


Silvia Marta – Instrcutor International KJ

Client: Turturiga Minodora

turturiga-minodora“Am “pornit” programul cu 80 kg, adunate de-a lungul a vreo 7 ani, dupa sarcina. Ultimele 10 kg le-am luat anul acesta, din care vreo 6 kg in urma operatiei de tiroidectomie totala (martie 2016), iar celelalte 4 kg dupa ce am renuntat la fumat, in urma cu 2 luni.

Visez sa ajung macar la 60 kg (in sarcina am pornit cu 51 kg, toata viata mea pana atunci nu am avut mai mult de atat).

Despre program: Sunt deosebit de incantata ca m-am inscris, nu este usor, dar nici imposibil! 😊 Pe
rsonal, simt cum “evoluez” de la o zi la alta. Pana acum am urmat intocmai instructiunile din C9. Am avut mici probleme cu constipatia, dar sper sa se rezolve. Un mare plus pentru mine, este faptul ca de cand am inceput C9, reusesc sa ma odihnesc foarte bune noaptea. Personal, imi doresc sa reusesc sa fiu mult mai activa si am convingerea ca voi reusi, sunt foarte motivata! Am slabit 2,4 kg, Si cate 2 cm la talie, coapsa, sold si gamba.

Multumesc Silvia!”

_____________________________________

Client: Buda Bianca

buda-bianca

 

“Inainte de a incepe programul aveam 69,6 kg, pana in ziua a-3-a a programului CLEAN 9 am slabit 1,8 kg, cantarind acuma 67,8. Am mai putin cu 1 cm in solduri, coapse si piept. Mi-ar placea ca la sfarsitul celir 3 luni sa ajung la 55-57 kg. Ma simt foarte bine si sunt la fel de energica! Pana in momentul de fata sunt multumita de acest program si sper sa continue sa dea rezultate. Abia astept sa ma vad peste 3 luni!”