Cum sa slabesti 10 kg intr- o luna : plan de nutritie si sport FBBK 

O buna functionare a colonului conduce la o buna functionare a organismului. Acesta joaca un rol important in digestie, imunitate, mentinand de asemenea echilibrul apei din organism. Colonul este o parte a intestinului gros , situandu-se intre cec si rect.In cazul in care colonul nu functioneaza corect, acesta va stoca deseurile toxice mult mai mult timp decat ar trebui. Un colon nesanatos nu va fi capabil sa elimine eficient aceste deseuri.

In cele din urma, deseurile toxice stocate in colon, vor fi absorbite prin peretii acestuia si vor ajunge direct in fluxul sanguin. In cazul in care avem un colon santos, tranzitul intestinal nu ar trebui sa dureze mai mult de 24 de ore.

Cu toate acestea, obiceiurile alimentare moderne, care implica un consum de alimente procesate, care sunt lipsite de enzime, fibre si nutrienti, vor incetini tranzitul intestinal cu pana la 72 de ore. Acest lucru va crea un colon toxic ce poate stoca pana la 6 kilograme de deseuri extrem de periculoase .

Constipatia este semnul cel mai comun al unui colon toxic. Ea apare atunci cand deseurile se misca prea incet prin intestinul gros, provocand eliminari rare si / sau dureroase.

Colon Toxic – Simptome

Simptome digestive:Constipatie, balonare, diaree, gaze, indigestie, dureri de stomac

Sanatate generala-Dureri articulare si musculare

Tulburari de comportament -Depresie, oboseala, anxietate, ceata in creier, modificari ale dispozitiei, memorie slaba

Sistem imunitar-Sistemul imunitar slab, infectii vaginale sau ale vezicii urinare recurente, eruptii cutanate.

In cazul in care mucusul de la nivelul colonului se ingroasa, acesta va intra inr-o stare de putrefactie. Capilarele sangvine vor incepe sa acumuleze incet toxinele, otravurile si resturile nocive scurse prin peretii colonului.Astfel, toate organele si tesuturile vor fi intoxicate! Este de fapt inceputul autointoxicarii fiziologice”.

Cea mai eficienta metoda de curatare a organismului este ” Fat Burning By Kinga ” care  este un program  usor de urmarit ,fara stress cu sfaturi de nutritie si sport .

Puteti face acasa sau in sala cu un specialist “Fat Burning by Kinga ” 

Inscrieri,detalii : kingasebestyen73@gmail.com 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s