Ploiești

Tamara Dumitrescu

“Numele meu este Tamara Dumitrescu , am 26 de ani si sunt instructor Kangoo Power Silver.

De ce sport ? De ce Kangoo Jumps ?

Sportul face parte din viata mea inca de cand am invatat sa spun cum ma cheama. Provenind dintr-o familie de inotatori cu rezultate la nivel mondial, era normal ca si eu sa incerc acelasi drum. Rezultatele mele nu au fost la fel de spectaculoase ca ale matusii mele, Tamara Costache (poate ati auzit de ea), insa a fost o perioada din viata mea extrem de frumoasa. M-a educat, m-a disciplinat, am invatat sa iubesc sportul, am cunoscut oameni, am cunoscut locuri, m-a ajutat sa ajung aici unde ma aflu azi.

Nu am ales sa devin instructor de inot sau antrenor, dar, de cand am renuntat la acest sport, am incercat alte tipuri de miscare pana am descoperit Kangoo Jumps si am ales sa fac asta ! Am simtit pe pielea mea toate beneficiile pe care le ofera KJ si am decis ca trebuie sa transmit si altora pasiunea mea ! Trebuie sa schimb si alte vieti, nu doar pe a mea.

In prezent, predau 6 ore de Kangoo Jumps pe saptamana, la Sala Sporturilor Olimpia din Ploiesti si nu vreau sa ma opresc aici ! Cea mai mare satisfactie a mea este sa vad cum toti cei care imi calca pragul salii, se schimba in bine, si fizic si psihic, iar Kangoo Jumps devine parte obligatorie din viata lor.

Sa facem familia Kangoo Jumos cat mai mare !”

Pentru a participa la Ploiești, inregistreaza-te acum: challenge@fatburning.ro