Giurgiu

Corina Falan

“Corina Falan nascuta in Giugiu la 20.06.1979..absolventa de Academia Nationala de Ed.Fizica si Sport, Bucuresti. Absolventa a cursurilor de kangoo jumps din 2011, spinning 2013 pilates 2014. Mama a unei fetite de 14 ani. Iubitoare de nou, fire energica si creativa, m-am orientat inca de mica catre viata activa si sanatoasa adusa de sport practicand gimnastica, atletism. Din 2007 in urma unei perioade tulburi din viata mea, divortul, m-am refugiat din nou in sport. Am inceput cu clase de aerobic tinute atat in orasul meu, Giurgiu la Body Club cat si in Bucuresti la Essentza Club. Din 2011 un nou sport mi-a captat atentia prin energia lui debordanta, prin atmosfera exploziva si starea euforica creata in timpul antrenamentului..descoperisem Kangoo Jumps alaturi de Kinga..o persoana ce emana motivatie si dorinta de a-ti depasi limitele

Am crezut in reusita mea prin Kangoo Jumps cu asa tarie, incat am stiut ca nimeni si nimic nu ma va descuraja in toate obiectivele propuse.

Am participat la diferite festivaluri pe plan local in care am prezentat oamenilor o particica din reusita noastra.

Am atras multi oameni la sala organizand in aer liber diferite manifestari pe ghete de 1 Iunie, Zilele Orasului, sarbatori locale etc.

Sala la care activez se numeste Body Club, cu sediul in blv.C.F.R nr 2, Giurgiu..telefon de contact 0735877125

Cred in acest program Fat Burning by Kinga pentru ca am sesizat dealungul timpului ce schimbari fizice si psihice poate aduce Kangoo in viata oamenilor cu care am lucrat. Oamenii de diferite varste, diferite meserii, cu Kg in exces sau nu, s-au bucurat de schimbari fabuloase in bine dupa practicarea antrenamentelor de kangoo jumps

Ca si instructori, noi oferim bucuria de a te misca pe ghete insa motivatia sta in tine cel care astepti fara sa iei atitudine, schimbari miraculoase. Participa la acest program de slabit si in trei luni iti vei schimba viziunea despre ce poate insemna un stil de viata sanatos. Pentru mai multe detalii ma poti contacta pe tel personal la 0767771293 sau pe pag.de fb. Corina Falan Sportgym.

Mereu m-am straduit sa las o urma frumoasa prin vietile oamenilor, nu stiu daca am  reusit intotdeauna dar stiu sigur ca in urma acestui proiect pe ghete cineva se va uita catre mine si va spune..Datorita tie, nu m-am dat batut.!!”

Pentru a participa, inregistreaza-te aici (office@kangooclub.ro) cu subiectul “Fat Burning 2016”.