București

Alex crop

Alexandra Manolache

Imbinand talentul si gratia cu o conditie fizica deosebita, Alexandra Manolache si-a transformat hobby-ul pentru sport, in general, si Kangoo Jumps, in special, intr-o afacere de succes. Avand studii superioare in economie si management, Alexandra a obtinut brevetul de Instructor Fitness si Aerobic in anul 2010, pe cel de Instructor International de Kangoo Jumps in 2011 si pe cel de Trainer International Kangoo Jumps in 2013. Este laureata a Festivalului International de Kangoo Jumps Bucuresti 2013, unde a obtinut locul 1 pe echipe. In 2012 a deschis  AlleFit Kangoo Club (in incinta Phoenicia Grand Hotel****), obiectivul ei personal fiind ca toti oamenii care ii pasesc in sala sa iasa mai fericiti, sanatosi si cu dragoste pentru sport si miscare.

Alexandra locuieste in Bucuresti, este casatorita si are o fetita de un an, Sara Maria. Ea mai are un proiect personal de care se ocupa cu drag, pagina de Facebook “Mamica sportiva” unde incurajeaza mamele sa faca sport impreuna cu fiicele lor, pentru dezvoltatea armonioasa atat emotionala cat si fizica a noii generatii.

De-a lungul timpului, Alexandra a scris nenumarate articole si a participat la mai multe emisiuni tv, tot pentru a promova sportul si viata sanatoasa.

“Pornesc cu optimism in acest program, vreau ca toti participantii mei sa-si atinga obiectivele si vreau sa-mi pun la dispozitia lor toate cunostintele si toata experienta mea pentru asta”.

Pentru a participa, inregistreaza-te acum: challenge@fatburning.ro