#OraDeAbaterecordul

KAPO

Este momentul de a sărbători încheierea proiectului “KAPO -#OraDeAbaterecordul” odată cu confirmarea oficială a intrării în Guiness Book, a celei mai mari clase de kangoo jumps, eveniment ce a avut loc în 13 octombrie 2019, în Piața Unirii din Oradea.
Confirmarea s-a făcut pe baza planului de lecție, hărții locației, rapoartelor observatorilor oficiali și a înregistrărilor staff-ului tehnic, filmărilor, pozelor etc.
Participarea activă a celor 1657 de persoane a făcut posibilă depäśirea semnificativă a recordului deținut anterior de Germania.
Un eveniment de o asemenea amploare gândit de echipa KAPO: Kinga Sebestyen, Alin Iova, Pusa Maria Farcas și Olivia Ligia Burta (cele patru nume fiind înscrise pe diploma de eveniment, alaturi de numele orasului Oradea și a României) s-a putut organiza cu implicarea a numeroase instituții/organizații de prestigiu de la nivel local și național, a presei scrise, a televiziunilor, artiștilor profesioniști, a familiei KAPO, artisti profesionisti, ce se regăsesc pe afișul evenimentului! Aducem multumiri arbitrilor, cronometrorilor, voluntarilor!Śi cum originalitatea este una din caracteristicile recordului, intrarea în eveniment a fost marcată de  intonarea in prima audiție a imnului Oradiei urmat de melodia Fraților Jdieri dedicata  proiectului “Curăţă ghetele, accelerează”. Azi, la finalul proiectului, aducem un omagiu tuturor celor care au înțeles și cred în mesajul nostru de viata, într-o comunitate sănătoasă.Śi cum este atât de frumos nu numai sä cântăm “WE ARE THE CHAMPIONS OF THE WORLD” ci și să fim cu adevărat campioni mondiali, vă promitem că nu ne oprim aici!!!

Înscrierile pentru programul KAPO – sănătate pe ghete se face la adresa kapo@kingasebestyen.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s