“Kinga Sebestyen a donat 10.000 de euro, alaturi de pasionatii de Kangoo Jumps, pentru copiii bolnavi de cancer” – ADPM

Kinga Sebestyen a organizat, alaturi de comunitatea Kangoo Jumps, un eveniment caritabil impresionant in ajutorul copiilor bolnavi de cancer. A fost vorba de a zecea editie a Kangoo Jumps pentru Viata, evenimentul la care participa instructori si presenteri Kangoo Jumps din intreaga lume, precum si cei pasionati de acest sport.

Kinga Sebestyen a donat 10.000 de euro, alaturi de pasionatii de Kangoo Jumps, pentru copiii bolnavi de cancer

Acestia au donat taxa de participare, dar si sume complementare, strangandu-se in total peste 10.000 de euro. Fondurile colectate vor contribui la sustinerea sedintelor de fiziokinetoterapie din cadrul Centrului Stelutelor, centru infiintat de Asociatia M.A.M.E., unde, anual, aproximativ 150 de copii cu afectiuni grave beneficiaza gratuit de recuperare psiho-socio-medicala.

In cadrul evenimentului aniversar Kangoo Jumps pentru Viata, organizat la Dumbravita, peste 1000 de persoane au luat parte la sesiuni memorabile de Kangoo Jumps, si nu numai: clase de aerobic (in special Kangoo Jumps) alaturi de presenteri nationali si internationali: Kinga Sebestyén – persoana care a adus Kangoo Jumps in Romania, Trainer si Mentor a sutelor de instructori din tara si din strainatate- , Ildikó Marica – Trainer si Prezenter Kangoo Jumps, a licentiat sute de instructori in tara si in straintatate, Ciprian Cavajdan – Prezenter Kangoo Jumps si Prezenter Aerobic, castigator al concursului New Face of Fitness 2018, Pintea Cristina – Presenter Kangoo Jumps-, Marta Silvia – Presenter Kangoo Jumps- , Lőrincz Ernő – Instructor Kangoo Jumps si instructor la Box Team Hungary.

Au facut sport, alaturi de ei, oameni cu varsta cuprinsa intre 7 si 80 de ani.

“Kangoo Jumps este sportul ce poate fi urmat la orice varsta. Copiii si adolescentii pot creste armonios si sanatos. In a doua parte a vietii este nevoie sa avem muschii puternici pentru ca acestia sustin oasele si coloana vertebrala. Devii sanatos si capeti mai multa incredere in tine odata ce observi cat de frumos se modeleaza corpul. Intensifici metabolismul, care, altfel, ar deveni din ce in ce mai lent, si iti poti permite sa nu mai tii diete drastice ca sa arati bine. Pur si simplu, mananci normal, echilibrat, te bucuri de viata si ajungi la un echilibru pentru ca faci sport. Tine cont ca, intr-o sesiune de Kangoo Jumps arzi chiar si 1000 de calorii. Multe femei au descoperit acest sport dupa varsta de 35-40 de ani. Schimbarea in bine poate veni la orice varsta”, declara Kinga Sebestyen.

 

In cadrul evenimentului din 16 martie s-au sustinut clase de aerobic , zumba, box, dance aerobics, pulseroll , streching , pilates  si diferite programe pe ghete Kangoo Jumps de catre prezenteri nationali si internationali.

“Multumim domnului primar Victor Malac si domnului viceprimar Miklos Arpad din Comuna Dumbravita, judetul Timis, deoarece au pus, pro bono, la dispozitia noastra logistica necesara pentru buna desfasurare a evenimentului, contribuind astfel la succesul acestei editii!

Multumim echipei Kangoo Club Romania pentru parteneriatul de lunga durata si instructorilor, din toata tara, care au anuntat ca vor continua, pe tot parcursul lunii martie, sa organizeze sesiuni de Kangoo Jumps cu scopul de a strange fonduri pentru copiii beneficiari ai Asociatiei M.A.M.E.! Multumim Kinga Sebestyén pentru daruirea, implicarea neconditionata si sprijinul acordat de-a lungul celor 10 ani de colaborare!

Dar, in mod special, dorim sa multumim tuturor participantilor la eveniment care, prin donatiile oferite, au ales sa fie alaturi de copiii grav bolnavi, ajutandu-i astfel sa se bucure, din nou, de copilarie!”, a declarat Maria Culescu, Presedinte Fondator Asociatie M.A.M.E.

 

Kinga Sebestyen ajuta persoanele supraponderale din 40 de orase din Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s