SĂNĂTATE PE GHETE!

49767913_1943176815781600_857835982693597184_n

Ai probleme cu coloana sau cu genunchii? Ai multe kilograme în plus, diabet zaharat, spondiloză?
🙂Te poți vindeca sau îți poți ameliora considerabil simptomele în următoarele luni.
_________________________
❗️Dacă locuiești în #Oradea sau în zonele apropiate, ai acces la KAPO – Program medical de pevenție SĂNĂTATE PE GHETE! 🎉
💪👩‍🔬Kinga Sebestyen, cea care a făcut Kangoo Jumps un fenomen internațional, și-a unit forțele cu medici apreciați, cu mare experiență, pentru a-ți oferi ocazia să urmezi gratuit programul de recuperare/reabilitare pe ghete rebound, de trei ori pe săptămână.
_________________________
🔺În toată această perioadă evoluția stării tale e sănătate va fi monitorizată de echipele de medici de la Facultatea de Medicină și farmacie Oradea, Spitalul Clinic Municipal Oradea, Centrul de transfuzie Sanguină Bihor.
🔺Se vor efectua controale și analize pentru ca la final să se demonstreze că exercițiile Kangoo Jumps pe ghete rebound aduc numeroase benefiici organismului și vindecă o listă impresionantă de afecțiuni.
_________________________
👩‍🔬👨‍🔬Kinga Sebestyen are alături în acest proiect medici apreciați, precum Dr. Olivia Ligia Burtă, medic primar medicina de laborator, conferențiar la Facultatea de Medicină și Farmacie Oradea, șef lucrări Dr. Dorina Maria Fărcaș, medic primar recuperare medicală, medicină fizică și balneologie, Dr. Alin Iova – medic medicină generală, fiziokinetoterapeut, specialist recuperare sportivă și lipoterapie.
_________________________
📲Pentru a te înscrie în acest program, este nevoie să trimiți, până la 15 ianuarie, un email la fatburning@kingasebestyen.com, în care menționezi numele tău, localitatea, adresa de email și numărul de telefon, precum și afecțiunea pe care vrei să o tratezi ori să o ameliorezi.
Vei fi apoi contactat pentru a merge la controlul medical și a începe orele de Kangoo Jumps care îți vor oferi sănătatea de care cu toții avem nevoie!
_________________________
👍Ai alături cei mai buni specialiști pentru ca acest lucru să se întâmple!
🙏Mult succes!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s