Kinga Sebestyen se face pilot de avion! Antrenoarea de Kangoo Jumps ia cursuri de pilotaj! – ADPM.ro

Kinga Sebestyen, celebra antrenoare de Kangoo Jumps, este pasionată de adrenalină prin prisma spotului pe care îl practică de o viață.

Kinga Sebestyen se face pilot de avion! Antrenoarea de Kangoo Jumps ia cursuri de pilotaj!

Face mișcare zilnic și îi place la nebunie să conducă.  Chiar dacă de foarte multe ori este extrem de obositor să stea la volan zile întregi pentru a se deplasa la congrese de Kangoo Jumps și întâlniri de business în marile orașe ale Europei.

Celebra antrenoare de fitness și-a descoperit, mai nou, o altă pasiune: pilotajul. Asta după ce s-a reîntâlnit cu un prieten din copilărie care deține în prezent două aeronave de mici dimensiuni și o pistă de aterizare privată.

Astfel se face că, avându-l pe acesta ca și instructor acreditat, Kinga a început să ia lecții de pilotaj.

Sentimentul trăit la sute și mii de metri înălțime este, spune Kinga, fantastic.

„De când am început să predau și să fac cunoscut Kangoo Jumps, acum două decenii, am călătorit în toată lumea, de multe ori având zboruri de 16, 20, chiar 40 de ore. Sentimentul de a zbura cu un avion mic, de 2 sau 4 persoane, este însă de nedescris. A fost ceva de vis! Norii pufoși dintre munți, cerul de un albastru altfel, o culoare pe care nu am mai văzut-o niciodată. Am văzut România de sus, Predeal, Sinaia, București, autostrada, mașinile, câmpiile, era ca un basm. La început mi-a fost frică de turbulențe, dar mi-am păstrat calmul. Instructorul chiar mi-a spus că m-am comportat mult mai bine decât alți oameni cu care a zburat. Cel mai fain a fost că am făcut atât de puțin de la Miercurea Ciuc la București, traseu pe care îl făceam în 5 ore în mod normal. Să zbor a fost un vis de-al meu, pe care acum l-am îndeplinit”, declară Kinga Sebestyen.

Kinga trebuie să parcurgă 40 de ore de zbor până să obțină brevetul de pilot.

Kinga Sebestyen este instructor de Kangoo Jumps, distribuitor al celebrelor ghete Kangoo Jumps și lansează noi generații de instructori de Kangoo Jumps acreditați. Antrenoarea a ajutat mii de oameni să slăbească prin intermediul programului său Fat Burning, ce se desfășoară în multe săli de sport din țară (www.kangooclub.ro).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s