“Asta mănâncă zi de zi Kinga Sebestyen de are un corp perfect la 43 de ani” – ADPM.ro

Kinga Sebestyen are, la 43 de ani, un corp perfect, tonifiat, fără urmă de celulită. Este meritul a peste 15 ani de sport aproape zilnic.

Asta mănâncă zi de zi Kinga Sebestyen de are un corp perfect la 43 de ani

Celebra antrenoare de Kangoo Jumps reușește să ardă zilnic peste 1500 de calorii în urma sesiunilor pe Kangoo Jumps pe care le predă sau le coordonează. Acest lucru îi permite să mănânce oricât de mult își dorește, dar întotdeauna sănătos.

Totuși, unul din secretele siluetei sale este și faptul că include în meniul său zilnic ananasul, acesta fiind fructul care ajută să se ardă caloriile în exces.

„În prezent îmi este mult mai ușor să găsesc mâncare sănătoasă la restaurante sau în magazine. În urmă cu zece ani era dificil să îți poți menține un stil alimentar sănătos pentru că găseai în magazine numai produse cu conservanți, E-uri și mult zahăr. Atunci trebuia să îmi iau mâncare la caserolă de acasă și să am grijă să fac mult sport pentru a arde caloriile suplimentare ce se puteau depune ca grăsime. În prezent, am grijă ca zi de zi să mănânc ananas. Proaspăt taiat, pe care îl consum ca atare ori în combinație cu alte alimente. Dimineața beau un fresh de ananas, la prânz îl pun în salata cu pui, vita sau curcan, și între mese, când mi-e poftă. Seara aleg o supă sau un pește cu salată. Evit tot ce are zahăr, făină și sucuri carbogazoase. De la o vreme evit și lactatele”, declară Kinga Sebestyen.

La cei 43 de ani ai săi și la înălțimea de 1,70 cm, Kinga Sebestyen are 53 kilograme și un corp perfect tonifiat, rezultatul sportului pe ghete Kangoo Jumps pe care îl practică aproape zilnic.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s