Kangoo Jumps pentru Viata 2017 <3

Alaltaieri seara a avut loc in Bucuresti, la sala EVEGym, editia 2017 a evenimentului sportiv caritabil “Kangoo Jumps pentru Viata”. Kangoo Club Romania organizeaza pentru Asociatia MAME, de 8 ani consecutiv, sesiuni de miscare in stil Kangoo Jumps cu scopul de a strange fonduri in beneficiul copiilor diagnosticati cu boli grave. In ultimii ani, evenimentul a luat amploare, tot mai multe persoane din intreaga tara dorind sa participe. De aceea, anul acesta a fost organizat la nivel national prin implicarea a peste 1.000 de persoane care au sarit pe ghete sub coordonarea a 40 de instructori din 30 de orase. Pana in acest moment, am reusit impreuna sa strangem aproximativ 15.000 lei, bani ce au provenit din donarea taxei de participare.

Ne-am bucurat sa aflam ca tot mai multe persoane doresc sa se implice si va anuntam cu drag ca se va prelungi cu 10 zile perioada de organizare a claselor de Kangoo Jumps in scop caritabil! Toate fondurile obtinute vor asigura, pe parcursul anului 2017, o parte din serviciile de kinetoterapie, consiliere nutritionala si psihologica de care beneficiaza copiii bolnavi in cadrul Centrului Stelutelor.

Multumim instructorilor si participantilor pentru ca, de la an la an, sunteti tot mai multi alaturi de copiii de care Asociatia M.A.M.E. are grija. Pentru mai multe detalii despre editia de anul acesta a evenimentului “Kangoo Jumps pentru Viata”, va invitam sa accesati: goo.gl/Cxy4Yk

This slideshow requires JavaScript.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s